diensten

Visualiseren

Wil jij je bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen en heb je daarvoor een grafisch ontwerp, illustratie of foto nodig? Laat Jouw Rechterhand dan de oplossing zijn.

Wat is visualiseren?

Visualiseren: de sleutel tot het tot leven brengen van je ideeën!

Ben je op zoek naar een manier om jouw visie om te zetten in levensechte beelden? Laat Jouw Rechterhand je helpen! Ik ben er om jouw gedachten te vertalen naar prachtige, op maat gemaakte visuele creaties.

Heb je een flyer in gedachten maar ontbreken de juiste foto’s? Geen probleem! Ik maak exclusieve afbeeldingen die perfect aansluiten bij jouw tekst, product of dienst. Wil je een brochure of magazine ontwerpen, maar weet je niet waar te beginnen? Laat mij de lay-out en het ontwerp voor je verzorgen.

Met Jouw Rechterhand breng je jouw ideeën tot leven op een manier die indruk maakt. Laat mij jouw visie omtoveren tot stijlvolle, impactvolle visuele content. Klaar om je dromen werkelijkheid te laten worden? Neem vandaag nog contact met mij op en laat de magie beginnen!

 

Dit is wat ik voor jou kan visualiseren:

 

Website

Als jouw website toe is aan verandering (make-over) of als je een website gebouwd wilt hebben, ben ik er voor jou.

Lees verder

Ik maak website’s met WordPress en daarmee kan ik volledig aan jouw wensen tegemoet komen. Heb je zelf ideeen dan hoor ik ze graag en vul ik ze met mijn eigenzinnigheid aan. Heb je geen idee dan gooi ik mijn ideeënboek open en schotel ik je een aantal mogelijkheden voor.

Samen ontdekken we een huisstijl en kleuren die bij jou en je merk/beroep past en maak ik een coole website voor je.

Ik geef de website vorm van a tot z. Ik verzorg de foto’s, de stijl en de indeling.

Wil je een aantal website’s zien die ik tot nu toe gemaakt heb, klik dan HIER.

Social Media

Zou jij je merk/beroep/dienst graag op social media willen laten zien maar heb je geen idee hoe dat werkt dan zet ik dat graag voor je op.

Lees verder

Social Media is niet meer weg te denken in de tijd van nu. Richt jij je met je merk/beroep/dienst op de zakelijke markt dan is een LinkedIn account een absolute aanrader.

Wil jij consumenten aanspreken dan gaan we al gauw richting Facebook en Instagram. Heb jij veel video’s die je wilt laten zien dan hebben we daarvoor YouTube of TikTok.

Wil je een aantal voorbeelden zien klik dan HIER.

Muziek

Heb jij een track nodig of een achtergrond muziekje voor je video dan kan ik dat voor je verzorgen. Ik maak mijn eigen muziek die rechtenvrij zijn en die je kunt gebruiken voor video’s.

Lees verder

Een achtergrond muziekje moet bij je video passen natuurlijk, heavy metal muziek onder een natuurvideo zou toch een beetje raar overkomen. Op dit soort dingen letten we dus!

Voorbeelden hoor je HIER.

Foto's en illustraties

Ik heb een enorme assortiment foto’s, zowel stockfoto’s als de foto’s die ik zelf maak. Daarnaast kan ik illustraties maken in 2 en 3D. Een foto of illustratie zegt soms meer dan 1000 woorden.

Lees verder

Wil jij een flyer, poster, brochure of magazine maken dan heb je foto’s en/of illustraties nodig.

Stockfoto’s zijn rechtenvrij maar vaak niet uniek. Bijna elk bedrijf put wel uit de stockfoto bron dus wil jij unieke content dan is het beter om iets te laten maken. Met mijn camera maak ik haarscherpe foto’s maar in deze digitale tijd maak ik ook gebruik van ai waarmee ik heel gericht prachtige foto’s en afbeeldingen maak. Zo heb jij wel iets UNIEKS en onderscheidt je jezelf van de massa.

Klik HIER voor voorbeelden.

Copywriting

Ontbreekt het jou aan fantasie en kun je geen teksten schrijven/verzinnen dan doet Jouw Rechterhand dat graag voor je.

Lees verder

Jouw Rechterhand maakt graag de teksten voor je website of je social media campagne, flyer of social media posts.

We hebben al een aantal flyers en website’s gemaakt die we volledig zelf voorzien hebben van teksten.

Klik HIER voor een aantal voorbeelden.

Huisstijl

Heb je nog geen huisstijl dan ontwerp ik een huisstijl voor je. Een goede huisstijl is onmisbaar voor ieder bedrijf, merk en product

Lees verder

Deze onderdelen mogen niet ontbreken in een huisstijl:

  • Logo: beeld-/woordmerk dat laat zien waar jouw merk voor staat
  • Typografie: lettertypes die je gebruikt
  • Kleurenpalet: kleuren die passen bij de eigenschappen van jouw merk
  • Vormtaal: vormen die je als grafische elementen toepast in jouw uitingen

Als de huisstijl is ontwikkeld kan er een visitekaartje, website, briefpapier etc worden gemaakt. Ook kan de huisstijl worden toegepast op je social media account.

Brochure/flyer/magazine

Wil jij graag flyers op je toonbank of wil je flyers verspreiden/uitdelen. Heb je behoefte aan een bedrijfsbrochure of een magazine dan is Jouw Rechterhand er om dit voor je op te zetten.

Lees verder

 Jouw Rechterhand maakt graag je bestaande bedrijfsbrochure als deze in een nieuw jasje gestoken moet worden, maar ook een nieuw op te zetten brochure, flyer of magazine kun je aan mij uitbesteden. 

Ik kan er ook voor zorgen dat de papieren versie gedrukt op papier geleverd wordt of ik kan een bladerbare 

Klikt HIER als je wilt zien wat ik tot nu toe al gemaakt hebt. 

Nieuwsbrieven

Wil jij je klanten benaderen middels nieuwsbrieven zodat ze op de hoogte gehouden worden van jouw bedrijfsactiviteiten dan kan Jouw Rechterhand je hiermee volledig ontzorgen. 

Lees verder

Ik zet een nieuwsbrief account voor je op, importeer je klanten die al toestemming hebben gegeven en maken je nieuwsbrief in jouw huisstijl of als je die niet hebt in een stijl die jouw klanten aanspreekt. 

Van de verstuurde nieuwsbrieven volgen we de statistieken zodat we met de tijd kunnen monitoren welke content het meest aanspreekt zodat we daar weer op in kunnen haken. 

Let’s Get Started

Ben jij er klaar voor om jouw visie vorm te geven? Let’s Build this Thing Together!